• PROMOTOR = ANTREC MARAMURES

      Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C., fondată în 1994, răspunde mișcării născute din dezvoltarea cazărilor pentru turişti la locuitori. Prin activitățile membrilor asociaţiei se atribuie embleme de calitate locuinţelor, răspunzând unor cerinţe specifice. Aceste embleme sunt acompaniate de o clasificare conform legislației, care informează obiectiv consumatorul asupra prestaţiilor oferite.
  Asocierea respectă art.196-261 din Noul Cod Civil Român, Legea 21 din 1924, modificată de OG 26 din 2000. Asociația are 32 de filiale judeţene şi peste 2500 de membri activi, voluntari și simpatizanți.

   

   

 • PARTENER - Universitatea  Akureyri Islanda (UNAK )

      Universitatea din Akureyri (islandeză: Háskólinn Akureyri) a fost fondată pe 5 septembrie 1987, în orașul Akureyri, în partea de nord-est a Islandei. Ea a crescut de atunci și au fost înfințate o școală de științe ale sănătății, umaniste și sociale, precum și o școală de afaceri și știință. Peste 2000 de studenți au participat la universitate în semestrul de toamna anului 2014, aproximativ jumătate dintre ele prin educație la distanță, ceea ce face universitatea cel mai mare furnizor de educație la distanță în țară. Universitatea din Akureyri colaborează cu alte universități islandeze să opereze Centrul Universitar din Westfjords (Háskólasetur Vestfjarða), situat în Ísafjörður, care are doua programe de diplome de master, una în coastă și gestionarea resurselor marine, iar cealaltă în marină pentru inovare. In plus, Universitatea din Akureyri colaborează cu alte universități nordice pentru Studii nordice și Polar Law Masters programe de Vest.

   

   

 • PARTENER - Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad, filiala Baia Mare

      Înfiintata în anul 1990, în cei 26 de ani Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad a devenit o cetate a stiintei si culturii aradene, transilvane si euro-regionale, integrata în spatiul european al cercetarii si educatiei, ca membra a Asociatiei Universitatilor Europene - EUA, Consortiului European „Carolus Magnus”, Asociatiei Universitatilor Danubiene, Asociatiei Universitatilor Transcarpatice (ACRU), Alianta Universitatilor pentru Democratie (AUDEM), detinând vicepresedintia FEDE – Federatiei Europene a Scolilor Superioare, organism participativ al Consiliului Europei. Ca un corolar al eforturilor comunitatii academice pentru calitate, Universitatii noastre i-a fost acordat calificativul maxim „grad de încredere ridicat”, în anul 2009, de catre Agentia Româna de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Superior.